Firma Pastan krewetek i grzybów jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mieszanka sera, sok z cytryny, wino i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj The Pasta House Company Fettuccine Alfredo – kremowy bogaty sos polany pastanem to prawdziwa rozkosz, Kremowy makaron z krewetkami i grzybami, oraz Kremowy makaron z krewetkami i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby, cebulę i czosnek. Gotować, aż grzyby będą miękkie, często mieszając, o 5 protokół. Wymieszać śmietanę, wino, sok z cytryny, włoskie przyprawy, pieprz cayenne, sól i pieprz i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 8 protokół.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.