Makadamia Ice Cream and Mango Sorbet Swirl Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj lodów Macadamian i mango Sorbet Swirl Pie. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 507 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, sorbet z mango, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Lody Smażone Macadamia Mango.
Instrukcje
Spray 9-calowy Średnica szklane ciasto danie z nonstick spray. Używając włączania / wyłączania, szlifuj stożki z 3 łyżkami cukru w procesorze, aż utworzą się drobne okruchy.
Dodać masło i zmiksować, aż okruchy skleją się. Nacisnąć mieszankę okruchów na dno i na górę przygotowanego naczynia. Zamrozić do twardego, co najmniej 30 minut.
Łyżka lodów do dużej miski. Sorbet na lodach. Za pomocą szpatułki, złożyć i wymieszać lody i sorbet krótko zawirować (nie overmix).
Przenieść mieszaninę do przygotowanej skorupy ciasta. Zamrozić ciasto, aż napełnienie będzie twarde, co najmniej 2 godziny.
Do ahead: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij schłodzoną śmietanę do ubijania, wanilię i pozostały 1 łyżkę cukru w średniej misce, aż uformują się szczyty.
Ciasto pokroić w kliny i podawać.