Makadamia Ice Cream and Mango Sorbet Swirl Pie

Makadamia Ice Cream and Mango Sorbet Swirl Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj lodów Macadamian i mango Sorbet Swirl Pie. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 507 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, sorbet z mango, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Lody Smażone Macadamia Mango.

Instrukcje

1
Spray 9-calowy Średnica szklane ciasto danie z nonstick spray. Używając włączania / wyłączania, szlifuj stożki z 3 łyżkami cukru w procesorze, aż utworzą się drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
2
Dodać masło i zmiksować, aż okruchy skleją się. Nacisnąć mieszankę okruchów na dno i na górę przygotowanego naczynia. Zamrozić do twardego, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Łyżka lodów do dużej miski. Sorbet na lodach. Za pomocą szpatułki, złożyć i wymieszać lody i sorbet krótko zawirować (nie overmix).
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przenieść mieszaninę do przygotowanej skorupy ciasta. Zamrozić ciasto, aż napełnienie będzie twarde, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Do ahead: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.
6
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij schłodzoną śmietanę do ubijania, wanilię i pozostały 1 łyżkę cukru w średniej misce, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Posmaruj ciasto lodowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Posypać kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
9
Ciasto pokroić w kliny i podawać.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn