Majonez Tofu

Majonez Tofu
Majonez tofu to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, musztardę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Majonez Tofu, Majonez Tofu, oraz Tofu-Majonez Nerkowca.

Instrukcje

1
Umieść tofu, olej sezamowy, ocet jabłkowy, musztarda, sól i pieprz w pojemniku blendera. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Skropić olej z orzeszków ziemnych cienkim strumieniem, mieszając, aż będzie gęsty i blady. Użyj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn