Majonez Pesto

Majonez Pesto
Majonez Pesto to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 3 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką pieprz, majonez, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Spróbuj Majonez Pesto, Szparagi z majonezem bazyliowym Pesto, oraz Pesto Majonez Pokryte Opakowanie Ryby dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Uwaga: majonez Pesto będzie przechowywać do 5 dni w lodówce, gdy jest przechowywany w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn