Majonez Bazyliowy

Majonez Bazyliowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawki? Majonez bazyliowy może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, olej roślinny, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Majonez Bazyliowy, Karczochy Z Majonezem Bazyliowym, oraz Bazylia i parmezan majonez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić żółtka, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i proces do gładkiej. Przy uruchomionym procesorze powoli wlewaj oleje do miski przez rurkę zasilającą i przetwarzaj, aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj bazylii i kontynuować przetwarzanie aż drobno puree. Przechowywać majonez w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Kuchnie Food Network sugerują ostrożność w spożywaniu surowych i lekko ugotowanych jaj ze względu na ryzyko salmonelli lub innej choroby przenoszonej przez żywność. Aby zmniejszyć to ryzyko, zalecamy używanie wyłącznie świeżych, odpowiednio schłodzonych, czystych jaj klasy A lub AA z nienaruszonymi skorupkami i unikanie kontaktu między żółtkami lub białkami a skorupką. W przypadku przepisów, które wymagają jaj, które są surowe lub niedogotowane, gdy danie jest podawane, należy użyć jaj skorupek, które zostały poddane obróbce w celu zniszczenia salmonelli, pasteryzacji lub innej zatwierdzonej metody.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn