Mai Tai Tiki Pops
Mai Tai Tiki Pops może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka rumu, likieru pomarańczowego, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Mai Tai Tiki Pops, Light Mai Tai Tiki Pops, oraz Tort Koktajlowy Tiki.
Instrukcje
W małej misce, pokonać składniki warstwy colada kokosowe z trzepaczką do gładkiej. Podzielić mieszaninę między sześć kubków papierowych o pojemności 5 uncji. Przykryj folią; włóż craft stick (płaski drewniany kij z okrągłymi końcami) przez folię do środka popu. Zamrażać 2 do 3 godzin lub do zamrożenia.
Tymczasem w blenderze umieść składniki warstwy Mango mai tai. Okładka; mieszaj na średniej prędkości około 45 sekund, często zatrzymując się, aby zeskrobać boki, aż do gładkości. Przykryć i schłodzić w oczekiwaniu na zamrożenie pierwszej warstwy.
Gdy pierwsza warstwa jest zamrożona, usuń folię z pops.
Wlać mieszaninę mango na zamrożoną warstwę. Zwróć folię do pops, aby pomóc w podparciu patyków. Zamrażać około 8 godzin lub do zamrożenia przed podaniem. Przechowuj Pozostałe Popy w zamrażarce.