Mahi - Mahi ze świeżą kolendrą i kiwi Chutney

Mahi - Mahi ze świeżą kolendrą i kiwi Chutney
Mahi - Mahi ze świeżą kolendrą i kiwi Chutney to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety mahi-mahi, ząbek czosnku, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać kiwi można śledzić to danie główne z Kiwi-jagoda Pawłowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Mahi-Mahi ze świeżą kolendrą Chutney, Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa, oraz Kolacja: Mahi Mahi z sosem kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo puree pierwsze 5 składników w procesorze. Doprawić chutney solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
2
Posypać rybę solą, pieprzem i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Saute aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 5 minut na stronie.
6
Przełożyć na talerze; top z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia44
Magazyn