Małże z kiełbasą
Małże z kiełbasą wymagają mniej więcej 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 120 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.83 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kiełbasy z kurczaka, ząbki czosnku, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Małże z kiełbasą, Małże Littleneck Z Linguica, oraz Małże z młodymi ziemniakami i dymką.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 5 protokół). Trzymaj ciepło.
Umieść kiełbasę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 10 minut lub do czasu zakończenia, okazjonalnie obracając. Super.
Przeciąć na pół wzdłuż, A każdą połowę pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Umieść małże w jednorazowej patelni z folii aluminiowej.
Umieść patelnię na stojaku do grilla; pokrywa i grill 5 minut. Odkryć i grill 5 minut lub do otwarcia muszli. Wyrzucić nieotwarte pociski.
Połącz małże, sok z małży, mieszaninę wina, kiełbasę, pomidory i pietruszkę w dużej misce. Podzielić mieszaninę Małży równomiernie między 6 płytkich misek.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Stonestreet Estate Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.