Lunch Lady Rolls
Lunch Lady Rolls jest Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 60 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, łyżeczkę mleka, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lunch Lady Cafeteria Rolls {krok po kroku zdjęcia i Instructions....NO potrzebny mikser}, Lunch Lady Brownies, oraz Lunch Lady Bary.
Instrukcje
W misce miksera stojącego wymieszać ciepłą wodę i 1 łyżeczkę cukru.
Drożdże posypać wierzchem i odstawić na około 10 minut, aż drożdże będą spienione.Jajko ubić w małej miseczce, następnie odmierzyć około 1 łyżki i wyrzucić.
Ubij mleko i sól, a następnie dodaj mieszaninę mleka jajecznego do mieszaniny drożdży.
Mąkę i cukier wymieszać w osobnej misce.
Wytnij skracanie widelcem. Stopniowo mieszaj mieszaninę mąki z mieszaniną drożdży. Ustaw miskę na mikserze stojącym za pomocą haka do ciasta i ugniataj przez około 3 minuty lub do momentu, gdy ciasto będzie gładkie i elastyczne i odciągnie się od miski. Przykryj miskę folią lub ciepłym ręcznikiem i odstaw do wyrośnięcia na 1 godzinę.Gdy ciasto wyrośnie, zalej nim roztopione masło, wróć do miksera i zagniataj hakiem ciasta jeszcze przez około 3 minuty. (Patrz Uwaga). Ciasto powinno być gładkie, elastyczne, gładkie, ale nie kudłate. Mąka duża powierzchnia.
Pozostawić ciasto na kilka minut, a następnie zwijać lub wklep się do nieco mniej niż 1 cal grubości. Za pomocą noża pokrój ciasto na 2-calowe kwadraty. Włóż rogi kwadratów pod, aby gładkie rundy i ustawić je na patelni (użyłem dwóch 9 calowych okrągłych patelni z około 6 kulek ciasta w każdej. Przestrzeń około 1 cala od siebie.Odstawić patelnie na kolejne 40 minut wzrostu. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Jeśli chcesz, posmaruj bułki dodatkowym roztopionym masłem.
Piec bułki przez około 12-15 minut, aż się zarumienią. Przed podaniem posmarowałam je odrobiną masła.