Lukier Śmietankowy

Lukier Śmietankowy
Lukier śmietankowy to bezglutenowe i wegetariańskie lukier. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, cukiernicy ' cukier, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Bułeczki Cynamonowe Śmietankowe Z Lukrem Z Serem Pomarańczowym, Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej, oraz Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać masło, śmietanę, wanilię, sok z cytryny i sól. Wymieszać cukier cukierniczy i ubić mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn