Lukier Migdałowo-Serowy

Lukier Migdałowo-Serowy
Lukier z serem migdałowym to bezglutenowe i wegetariańskie lukier. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym, Czekoladowe babeczki z lukrem migdałowo-serowym dla dwojga, oraz Czerwone aksamitne babeczki z lukrem migdałowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukiernicy przesiać cukier na Serek śmietankowy w dużej misce i ubić mikserem elektrycznym z umiarkowaną prędkością, aż będzie lekki i puszysty, około 2 minut. Beat w ekstrakcie i mleku, aż tylko Włączone (należy uważać, aby nie przegrzać, lub mieszanina stanie się zbyt luźne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
EkstraktEkstrakt
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn