Lukier maślany z czekoladą

Lukier maślany z czekoladą
Lukier Czekoladowy z Kremem Maślanym to lukier dla 4 osób. Za 6,84 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i zgodny z FODMAP ma 2745 kalorii , 19 g białka i 214 g tłuszczu na porcję. Mieszanka gorzkiej czekolady, półsłodkiej czekolady, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 7 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Podobne przepisy obejmują : Lukier maślany z wanilią w stylu staromodnym ,Babeczki czekoladowe z espresso i kremem maślanym z mokki oraz Babeczki czekoladowe z nadzieniem z masła orzechowego i lukrem z ganache czekoladowym .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Pokrój czekoladki i umieść je w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem z gotującą się wodą. Mieszaj, aż się rozpuszczą i odstaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny
3
Wymieszaj białka, cukier, krem z kamienia winnego i sól w misce miksera elektrycznego wyposażonego w końcówkę ubijającą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
(takie Jak PAN®)(takie Jak PAN®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
4
Umieść miskę z białkami jajek nad garnkiem z gotującą się wodą i podgrzewaj białka jajek, aż będą ciepłe w dotyku, około 5 minut. Umieść miskę z powrotem w mikserze elektrycznym i ubijaj na wysokich obrotach przez 5 minut lub do momentu, aż beza ostygnie i będzie miała sztywną pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny
5
Dodaj masło, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając na średniej prędkości. Zeskrob miskę, dodaj roztopioną czekoladę, wanilię, espresso i rum, jeśli używasz, i mieszaj przez 1 minutę lub do momentu, aż czekolada całkowicie się połączy. Jeśli krem maślany wydaje się bardzo miękki, pozwól mu ostygnąć i ubij go ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa, Około 3 łyżek Plus Więcej Do DekoracjiSkórka Pomarańczowa, Około 3 łyżek Plus Więcej Do Dekoracji
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki
1 (1 Funt) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego, Pokrojonego Na Plasterki O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala1 (1 Funt) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego, Pokrojonego Na Plasterki O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
1 Mrożony Sernik Nowojorski (30 Uncji), Rozmrożony1 Mrożony Sernik Nowojorski (30 Uncji), Rozmrożony
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn