Lukier maślany mamy

Lukier maślany mamy
Mama maślany lukier może być tylko lukrem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 1G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 37 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, skrócenie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Lukier Maślany-Lukier Pomarańczowy, oraz Lukier Maślany.

Instrukcje

1
W małym rondlu wymieszaj mąkę z mlekiem i gotuj na małym ogniu, aż utworzy gładką pastę bez grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść w lodówce i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
3
Mikser elektryczny ubić skrócenie, masło lub margarynę i cukier do lekkiego i puszystego. Ubij schłodzoną pastę mączną i wymieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać wanilią. Użyj, aby zamrozić dowolne schłodzone ciasto. Sprawia, że wystarczy na mróz jeden 9x13 cala blachy ciasto lub dwa 8 lub 9 cala warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn