Lukier Maślany

Lukier Maślany
Lukier masło może być tylko lukier szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 151 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cukier puder, masło, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Lukier Maślany-Lukier Pomarańczowy, oraz Lukier Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić cukier puder, masło i skracanie mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Ubić w mleku i wanilii na średniej prędkości, aż będzie gładka. W razie potrzeby mieszaj mleko, kilka kropli na raz, aż będzie można go rozprowadzić. Mrozy dwa 13x9-calowe ciasta, lub wypełnia i mrozy dwa 8-lub 9-calowe ciasta dwuwarstwowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn