Lucjan Czerwony Z Sosem Musztardowym

Lucjan Czerwony Z Sosem Musztardowym
Czerwony Lucjan z sosem musztardowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 908 kalorii, 142g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 11,33 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jeśli masz filety z Lucjana, sok z cytryny, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Spróbuj Lucjan czerwony z sosem musztardowym, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż filety rybne na patelni lub naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Posyp rybę sokiem z cytryny, solą i pieprzem.Broil ryby w piekarniku przez około 7 do 9 minut lub aż ryba jest nieprzezroczysta.W międzyczasie wymieszaj przygotowaną musztardę, majonez, zieloną cebulę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozłóż sos na rybach i dusić na kilka minut lub aż sos zacznie bańki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Podawać natychmiast z gotowanym na parze ryżem i stroną gotowanych na parze warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia61
Magazyn