Low ' N Slow Mushroom Barley Soup
Low ' N Slow Mushroom Barley Soup może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 143 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, grzyby, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jęczmień i wrzącą wodę w misce; odstawić do moczenia na 10 minut.
Rozgrzać olej rzepakowy w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, seler i marchew w gorącym oleju, aż zmiękną, 5 do 7 protokół.
Wymieszać grzyby do mieszaniny cebuli; gotować i mieszać, aż zmiękną i brązowy, o 5 protokół.
Odcedzić jęczmień, odrzucając pozostałą wodę z moczenia. Jęczmień wymieszać z mieszanką grzybową.
Mieszamy pastę czosnkowo-pomidorową, mieszamy do połączenia, a następnie wlewamy bulion wołowy do patelni z sosem. Doprawić oregano, solą, czarnym pieprzem i sosem Worcestershire.
Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.