Louisville Rice Salad
Louisville Rice Salad to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, oleju roślinnego, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Louisville Hot Browns, Metro W Louisville, oraz Klasyczny Louisville Hot Brown Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Niech ryż ostygnie przez co najmniej 30 minut, mieszając kilka razy, jak ostygnie.
Przenieść do dużej miski sałatkowej.
Wymieszaj olej roślinny, sok z cytryny, ocet winny, cukier, szczypiorek, estragon i sól razem w misce, aż cukier i sól się rozpuszczą.
SOS zalać schłodzonym ryżem i wymieszać do połączenia.
Wymieszaj wybrane migdały, rodzynki, segmenty pomarańczy mandarynki, cebulę, seler, paprykę i groszek w mieszance ryżu i lekko wrzuć do połączenia.
Przykryć sałatkę i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.