Ten przepis służy 48. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, serek philadelphia, barwnik żywności, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Serniki Z Czerwonego Aksamitu, Serniki Z Czerwonego Aksamitu, oraz Red Velvet Bourbon Cheesecake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno patelni o wymiarach 13x9 cali spryskanej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Spray Do Gotowania
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Melt 4 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; umieścić w średniej misce. Odstawić. Ubić serek śmietankowy, cukier i wanilię mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Czekolada
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka; ubić aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
5
Wyjąć 2 szklanki ciasta; wymieszać z roztopioną czekoladą i barwnikiem spożywczym. Ostrożnie rozprowadzić na skórce; przykryć pozostałą gładką cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Czekolada
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 26 do 28 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Roztopić pozostałą czekoladę; skropić deserem. Przechowywać w lodówce 4 godziny.