Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce
Louisiana Crab Cakes z kreolskim sosem tatarskim wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 4,84 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, pietruszki, sosu pieprzowego i musztardy kreolskiej. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce, Chrupiące ciasta krabowe z sosem tatarskim, oraz Ciasta krabowe z pikantnym sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos tatarski, połącz pierwsze 6 składników, mieszając trzepaczką.
Aby przygotować ciastka krabowe, umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 2 szklanki.
Połącz 1 szklankę bułki tartej, cebulę i kolejne 8 składników( przez białko jaja); dobrze wymieszaj. Podzielić mieszaninę kraba na 8 równych porcji. Formować każdą porcję na patty o grubości 1/2 cala.
Umieść 1 szklankę bułki tartej w płytkim naczyniu. Kotlety po kolei w bułce tartej.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 4 paszteciki; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i pasztecikami.
Podawać z sosem tatarskim.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami pietruszki i klinami cytryny.Wskazówka: sos tatarski trwa 10 minut, aby smaki się stopiły, ale możesz nadrobić go na dzień wcześniej i przechowywać go, przykryty, w lodówce. Grudkowe mięso krabowe robi świetne ciastka krabowe, ale są podatne na rozpadanie się. Obchodź się z nimi cierpliwie i delikatnie, aby uzyskać najlepsze rezultaty.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło.
![Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.]()
Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.
Brilliant appearance, pale straw with green hues. Fermentation in stainless steel tank allows the full expression of Chardonnay fruit aroma without the influence of oak or lees resulting in a bright, clean tropical fruit bouquet. The palate is rich with tropical fruits, clean zippy acidity balances the sweet fruit character resulting in a bright fresh flavorsome palate. When good quality Chardonnay is used unwooded Chardonnay takes on a whole new level of depth and intensity.