Lotos Ryż Z Kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ryżu lotosowego z kiełbasą. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 73 grosze za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, ryż sushi, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzono-ostrygi lepki farsz ryżowy w liściu lotosu, Red Lotus Martini, oraz Lotus Chips dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie z zaleceniami etykiety.
Rozłóż na blasze do pieczenia i ostudzić.
Namoczyć liść lotosu w patelni z ciepłą wodą, aż będzie giętki, około 1 godziny. Grzyby namoczyć w misce z 2 szklanki ciepłej wody, aż zmiękną, o 30 protokół.
Grzyby odcedzić, zastrzegając płyn i pokroić w kostkę; łodygi wyrzucić.
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych na dużej patelni na dużym ogniu. Kiełbasę smażyć na złoty kolor, około 3 minut.
Dodaj szalotki i imbir i stir-fry 30 sekund. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać jicama i grzyby i gotować, aż tylko miękkie, 2 do 3 protokół.
Dodać płyn do namaczania grzybów, sos sojowy i sos Worcestershire; dusić, mieszając, aż ciecz zostanie zmniejszona, o 4 protokół.
W dużej misce wrzucić ryż, olej sezamowy i mieszankę warzywno-kiełbasową. Umieść liść lotosu w bezpiecznym do mikrofalówki naczyniu na ciasto. Mieszankę ryżową ułożyć na środku i mocno poklepać. Złożyć liść na pokrycie i zabezpieczyć wykałaczkami. Przykryj liść lotosu wilgotnym ręcznikiem. Zawiń naczynie szczelnie folią i kuchenką mikrofalową, aż będzie ciepłe, około 15 minut. Rozpakuj i zgarnij ryż.