Los Rios Apple Crisp wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 333 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka regularnego płatków owsianych, cukru granulowanego, zwykłej mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
1
W 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia lub płytkiej 1 1/2 - do 2-kwartowej zapiekance wymieszaj jabłka z granulowanym cukrem, 2 łyżkami mąki i cynamonem.
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
2
W misce, połączyć płatki owsiane, brązowy cukier, masło i 3/4 szklanki mąki. Pocierać palcami, aż kawałki masła nie będą już rozróżniane. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Piec deser w środku piekarnika 350, aż jabłka będą miękkie po przekłuciu i polewa jest rumiane, 45 minut do 1 godziny. Jeśli najpierw polewa Brązy, zasłoń folią.