London Broil II
London Broil II jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 49g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4488 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz pod ręką stek, ketchup, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to London Broil, London Broil, oraz London Broil.
Instrukcje
W małej misce wymieszać czosnek, sól, sos sojowy, ketchup, olej roślinny, czarny pieprz i oregano.
Score obie strony mięsa, diamentowe cięcie, około 1/8 cala głębokości. Mieszankę czosnkową wcierać w obie strony mięsa. Owinąć szczelnie w folię aluminiową i przechowywać w lodówce przez 5 do 6 godzin lub na noc. Przerzucaj mięso co kilka godzin.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Umieścić mięso na przygotowanym grillu. Gotować przez 3 do 7 minut na stronę, lub do pożądanej doneness.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.