Lokalny Amberjack z wąsami grochu i pieczonym masłem z dyni

Lokalny Amberjack z wąsami grochu i pieczonym masłem z dyni
Lokalny Amberjack z wąsami grochu i pieczonym Zacierem z dyni to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 871 kalorii, 58g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na $4.75 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony kardamon, tymianek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczony Czosnkowo-Dyni Mash, Pieczona polędwiczka wieprzowa z Zacierem z dyni i sosem estragonowym, oraz Tłuszcz Z Dyni dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia84
Magazyn