Lody żurawinowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 155 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, śmietany, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Kremowe Lody Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu gotuj żurawinę i podlewaj na średnim ogniu, aż jagody pękną, około 15 minut. Szczep; wyrzucić nasiona i skórki. Całkowicie fajne. W międzyczasie, w dużym rondlu, podgrzać mleko do 175°; mieszać z cukrem, aż się rozpuści. Super. Wymieszaj śmietanę, soki i mieszankę żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Jagody
Krem
Nasiona
Cukier
Woda
Mleko
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę aż do zamrożenia. Pozostawić do dojrzewania w zamrażarce do lodów lub ujędrnić w zamrażarce na 2-4 godziny przed podaniem.