Lody Żurawinowe

Lody Żurawinowe
Lody żurawinowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 155 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, śmietany, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Kremowe Lody Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotuj żurawinę i podlewaj na średnim ogniu, aż jagody pękną, około 15 minut. Szczep; wyrzucić nasiona i skórki. Całkowicie fajne. W międzyczasie, w dużym rondlu, podgrzać mleko do 175°; mieszać z cukrem, aż się rozpuści. Super. Wymieszaj śmietanę, soki i mieszankę żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
JagodyJagody
KremKrem
NasionaNasiona
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę aż do zamrożenia. Pozostawić do dojrzewania w zamrażarce do lodów lub ujędrnić w zamrażarce na 2-4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn