Lody Z Awokado
Lody z awokado to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 795 kalorii, 12g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Mało kto lubi ten deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jędrne kalifornijskie awokado, mleko, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lody Z Awokado, Lody Z Awokado, oraz Jakim smakiem gelato jesteś? Lody kokosowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 3/4 szklanki mleka, 1/2 szklanki cukru, Skórka, i szczypta soli na wolnym ogniu w 2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu.
Ubić razem skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki mleka w małej misce, aż będzie gładka, a następnie ubić na gotującym się mleku. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając i gotować 1 minutę.
Przenieść mieszaninę do metalowej miski, a następnie ustawić miskę w większej misce z lodem i zimną wodą i całkowicie ostudzić, często mieszając. Odrzuć skórkę.
Ćwiartka, Pestka i obrać awokado, następnie przecier z witaminą C i pozostałą 1/4 szklanki cukru w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę mleka i dobrze wymieszać.
Zamrozić mieszaninę awokado w maszynie do lodów.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić do utwardzenia, około 1 godziny.
Lody można zrobić 1 tydzień wcześniej.