Lody Wiśniowo-Różane

Lody Wiśniowo-Różane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj lodów wiśniowo-różanych. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Udać się do sklepu i odebrać donice migdały, 1 / qt. lody waniliowe, płatki róż i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cherry Vanilla Rose Italian Cream Soda, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować 1/2 szklanki wody i cukru w 4-qt. rondel na średnim ogniu 1 do 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia cukru, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką. Doprowadzić do wrzenia; gotować 7 min. lub aż lekko zgęstnieje. (Nie mieszać.) Mieszać z orzechami; gotować 6-9 min. lub aż orzechy są równomiernie pokryte glazurą, stale mieszając. (Glazura pojawi się suche.) Gotować i mieszać 1 do 3 min. lub aż glazura topi się i karmelizuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia; natychmiast wymieszać 1 łyżkę. mieszanka do napojów.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej
3
Rozprowadzić na blasze pokrytej folią; ostudzić. Włamać się do klastrów. Rezerwa 1/3 szklanki gałązek orzechów do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Tymczasem doprowadzić pozostałą wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wlać płatki w małej misce; odstawić 10 min. Wymieszać pozostałą mieszankę napoju.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wymieszać nierozcieńczone płatki i pozostałe klastry orzechów do lodów w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Łyżka do patelni bochenkowej 9x5 cali. Zamrozić 2 godziny. Deser Unmold tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Podawać z chłodnym batem i zarezerwowanymi klastrami orzechów.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn