Lody Waniliowe Z Sosem Wiśniowo-Rabarbarowym

Lody Waniliowe Z Sosem Wiśniowo-Rabarbarowym
Lody waniliowe z sosem wiśniowo-rabarbarowym to bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1056 kalorii, 15g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Lody wiśniowo-waniliowe z sosem wiśniowym, Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem, oraz Lody Waniliowe Chai.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn