Lody waniliowe z sosem Bourbon Butterscotch

Lody waniliowe z sosem Bourbon Butterscotch mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, wysokiej jakości lody waniliowe, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lody Waniliowe Chai, George Caramelin: czekoladowe babeczki cynamonowe z lukrem waniliowym, sosem Bourbon Caramel i kandyzowanymi orzechami pekan, oraz Grillowane jagody i ciasto z sosem Bourbon-Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj masło, cukier, syrop kukurydziany i śmietanę do średniej wielkości rondla i gotuj mieszając na średnim ogniu przez 5 do 7 minut.
Gdy krem maślany będzie syropowaty i gęsty, wyjmij rondel z ognia i ostrożnie wymieszaj bourbon. (Będzie się rozpylać i gotować, gdy to zrobisz.) Wymieszać z dużą szczyptą soli i lekko ostudzić przed podaniem.
Toffi podawać na dobrych lodach waniliowych.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "