Lody Miętowe
Lody miętowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1221 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z mięty pieprzowej, mleko, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1903 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj No Ice Cream Maker Peppermint Ice Cream, Ciasteczka miętowe i śmietana Bez Ubijania lodów, oraz Lody Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko, cukier i sól rozgrzać w średnim rondlu. Upewnij się, że cukier i sól całkowicie się rozpuszczają.
Wlać śmietanę do metalowej miski ustawionej w większej misce z lodem i ułożyć na wierzchu sito o średnich oczkach.
Żółtka: w osobnej misce ubić żółtka. Powoli wlewaj ciepłe mleko do żółtek, stale ubijając, a następnie zeskrobuj rozgrzane żółtka z powrotem do rondla.
Krem ciepła do grubości: mieszaj mieszaninę stale na średnim ogniu za pomocą drewnianej lub żaroodpornej gumowej szpatułki, skrobając dno podczas mieszania, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje łyżkę, około 5-7 minut.
Krem przelać przez sitko i wymieszać z kremem. Następnie wymieszać, aż ostygnie nad łaźnią lodową. Dokładnie schłodzić mieszaninę w lodówce.
Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej: jedna mieszanina jest dokładnie schłodzona, dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej, 1/4 łyżeczki na raz, smakując mieszaninę po każdym dodaniu, aż osiągniesz pożądany poziom mięty pieprzowej. (Różne ekstrakty mięty pieprzowej różnią się siłą. Użyłam 2 łyżeczek ekstraktu z mięty pieprzowej McCormick, co było w sam raz dla naszego smaku.)
Proces w maszynie do lodów: po schłodzeniu, proces w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Fold in crush peppermint candy: po uformowaniu lodów w maszynie do lodów będzie dość miękka. Złóż w rozdrobnionych miętowych cukierków. Umieścić w szczelnym plastikowym pojemniku i umieścić w zamrażarce na co najmniej godzinę, najlepiej kilka godzin. Jeśli był zamrożony dłużej niż jeden dzień, może być konieczne pozostawienie go w temperaturze pokojowej na kilka minut, aby zmiękczyć przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "