Lody Maślane
Lody maślane to Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 247 g tłuszczu, oraz w sumie 3868 kalorii. Na 8,87 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz maślankę, pastę z fasoli waniliowej, spróbuj build-a-meal i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Kremowe Lody Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces wszystkie składniki w blenderze 30 sekund lub aż bardzo gładkie. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny lub do 2 dni.
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażalnika o objętości 1 1/2 qt. elektryczny ekspres do lodów i zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czasy mogą się różnić.)
Podawać natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić do 1 tygodnia.* Ekstrakt z wanilii można zastąpić.Awokado-Key Lime Pie Ice Cream: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, dodając 1 1/2 średniej wielkości dojrzałe awokado, posiekane; 1 łyżeczka. Skórka z limonki i 1/4 szklanki świeżego soku z limonki z serem śmietankowym w kroku
Wymieszać 3/4 szklanki grubo pokruszonych krakersów graham do przygotowanych lodów. Zamrozić na 1 godzinę przed podaniem. Ciasteczko: ciasteczka z białej czekolady i orzechów Macadamia, pieczone na miękko z piekarni, do przechowywania kanapek z ciasteczkami lodowymi. Owiń gotowe smakołyki pojedynczo (i szczelnie) w plastikową folię i trzymaj pod ręką w zamrażarce na przyjęcia lub przekąski.Lody bezowe cytrynowe: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami.
Ubij razem 6 łyżek. twarożek cytrynowy, 2 łyżki. śmietana, 2 łyżeczki. Skórka z cytryny i 1 łyżka. sok z cytryny. Mieszankę cytryny i 6 rozgniecionych ciasteczek bezowych przełożyć na przygotowane lody. Zamrozić na 1 godzinę przed podaniem. Ciastko: Gingersnaps, miękko pieczone z Twojej piekarni, do wysokich kanapek z ciastkami lodowymi. Owiń gotowe smakołyki pojedynczo (i szczelnie) w plastikową folię i trzymaj pod ręką w zamrażarce na przyjęcia lub przekąski.Lody jagodowo-sernikowe: przygotować przepis zgodnie z zaleceniami, dodając 1/4 łyżeczki. ekstrakt migdałowy do mieszanki serków śmietankowych w kroku
Rozgnieść razem 1 szklanka świeżych jagód, 3 łyżki. konfitury jagodowe i 2 łyżeczki. skórka cytrynowa. Mieszamy do przygotowanych lodów. Zamrozić na 1 godzinę przed podaniem. Ciastko: Snickerdoodles, miękko pieczone z Twojej piekarni, do wysokich kanapek z ciastkami lodowymi. Owiń gotowe smakołyki pojedynczo (i szczelnie) w plastikową folię i trzymaj pod ręką w zamrażarce na przyjęcia lub przekąski.Lody truskawkowo-Precelkowe: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami. Wymieszać 1 szklankę posiekanych świeżych truskawek, 1/4 szklanki konfitur truskawkowych i 2 łyżki. posiekana świeża bazylia. Wymieszaj mieszaninę truskawek i 3/4 szklanki pokruszonych patyczków precla do przygotowanych lodów. Zamrozić na 1 godzinę przed podaniem. Ciastko: ciasteczka cukrowe, pieczone na miękko z Twojej piekarni, do wysokich kanapek z ciastkami lodowymi. Owiń gotowe smakołyki pojedynczo (i szczelnie) w plastikową folię i trzymaj pod ręką w zamrażarce na przyjęcia lub przekąski.