Lody Czekoladowo-Karmelowe
Chocolate Chip Caramel Ice Cream Sundae może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 710 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, brązowy cukier, lody vanillan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Lody Czekoladowo-Karmelowe, Solony Karmel, masło orzechowe i czekolada pokryte chipsy Lody Lody, oraz Lody Karmelowe Z Sosem Orzechowo-Karmelowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wymieszać masło, brązowy cukier i cukier biały do połączenia.
Dodać jajka i wanilię i wymieszać.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, sól, sodę oczyszczoną i kawę rozpuszczalną.
Dodawać do mokrych składników partiami, delikatnie mieszając po każdym dodaniu. Delikatnie wymieszać w kawałkach czekolady lub kawałki.
Dokładnie nasmarować i mąki ćwierć blachy patelni lub 9-przez 13-calowy patelni do pieczenia.
Ciasto wyłożyć na patelnię, rozłożyć na powierzchni.
Piec przez 15 do 18 minut, aż gotowe (dłużej, jeśli potrzebne, aby upewnić się, że jest ustawiony. (Jeśli podwojenie przepisu, zwiększ czas gotowania do 20 do 22 minut.)
Do podania rozgrzewamy gorące krówki i sosy karmelowe.
Umieść kwadrat ciastka na talerzu. Na wierzch polać gałką lodów, a następnie polać sosami zarówno gorącymi krówkami, jak i karmelowymi. Wykończ bitą śmietaną i wiśnią.