Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Lemon Ice Cream. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 185 kalorii , 3 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 32 osób i kosztuje 46 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga serka śmietankowego, żelatyny cytrynowej, barwnika spożywczego i mleka. Jest idealny na lato . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niezbyt spektakularną ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Podobne przepisy obejmują How to Make Ice Cream Without an Ice Cream Machine , Lemon Curd Custard Ice Cream i Lemon Ice Cream Mousse Cake .
Instrukcje
1
W misce wymieszaj serek śmietankowy, cukier i żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cukierki Dla Karłów
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodaj pół na pół, sok z cytryny i ekstrakty; ubijaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj z bitą śmietaną. Wymieszaj z wystarczającą ilością mleka, aby odmierzyć 1 galon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Białe Bułki Obiadowe
3
Jeśli chcesz, dodaj barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
4
Zamrozić partiami zgodnie z instrukcją producenta. Schłodzić resztę mieszanki, aż będzie można ją zamrozić. Pozostawić do dojrzewania w zamrażarce do lodów lub stwardnieć w lodówce w zamrażarce przez 2-4 godziny przed podaniem.