Lody Bonbons
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Jeśli 41 centów za porcję spada twój budżet, lody Bonbons może być super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz lody, skracanie warzyw, posypkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody Bonbons, Lody Bonbons, oraz Klon Kremowy Bonbons dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem. Używając małej miarki do lodów, porcję 12 miarek lodów. Umieść po 6 na każdym arkuszu. Przykryć plastikową folią i zamrozić do twardego, co najmniej 6 godzin lub na noc.
Umieścić posypkę w misce.
Połączyć czekoladę i warzyw skracanie w żaroodpornej misce i ustawić na rondlu wypełnionym około 1 cala wody.
Umieść na małym ogniu, aż woda się tylko gotuje (upewnij się, że dno miski nie dotyka wody). Gotować, często mieszając, aż do skrócenia i czekolady są topione i gładkie, około 5 minut.
Wyjąć miskę z patelni i odstawić, aż czekolada będzie po prostu ciepła (nie gorąca) w dotyku.
Praca szybko, scoop się 1 kula lodów z widelcem; przytrzymaj piłkę nad miską czekolady i łyżka czekolady na płaszcz, pozwalając nadmiar czekolady kapać z powrotem do miski. Trzymaj kulkę lodów pokrytą miseczką z posypką i górną kulką z posypką. Użyj innego widelca, aby delikatnie popchnąć powleczoną kulkę lodów z powrotem na blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kulkami lodów. Zamrozić, aż będzie gotowy do podania, co najmniej 30 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.