Lodowy Aperitif Żurawinowy

Lodowy Aperitif Żurawinowy
Lodowy Aperitif żurawinowy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żurawinę, gałązki mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Campari-rosemary Aperitif, Lody Awokado, oraz Lody Z Awokado (Bez Churn).

Instrukcje

1
Sortuj żurawinę, odrzucając wszelkie potłuczone lub zbutwiałe owoce; opłucz i osusz jagody. W 1-do 2-quart patelni na dużym ogniu, przynieść żurawiny i 1/2 szklanki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż Skórki pop na jagody, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
JagodyJagody
OwoceOwoce
WodaWoda
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cukier i mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody, skórki z cytryny i soku z cytryny. W blenderze mieszaj połowę mieszaniny na raz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać czysty do 9-na 5-calowy bochenek patelni. Zamrażać do uzyskania stałej masy, co najmniej 3 godziny lub do 1 tygodnia (przykryć, gdy stała).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Lód żurawinowy pokroić w 1-calowe kostki. Za pomocą szerokiej szpatułki podnieś kostki z patelni i wrzuć trzy do każdego fletu szampana lub kieliszka do wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
żurawinażurawina
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
7
Wlać 1/4 do 1/3 szklanki wina na kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Udekoruj każdą szklankę gałązką mięty i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn