Loaded Turkey Melt

Loaded Turkey Melt
Załadowany Stop indyka wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 250 i kosztuje 6 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać krążki cebuli, Delikatesy indyka, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Loaded Mexican Egg and Cheese Melt, BBQ Turkey Melt, oraz Day-After Turkey Melt.

Instrukcje

1
Wymieszać awokado, majonez i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
2
Rozprowadzić mieszaninę awokado po jednej stronie 4 kromek chleba. Wierzch równomiernie z indykiem, pomidorem, cebulą, boczkiem, serem i pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Połowę masła rozłóż po jednej stronie każdej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
4
Miejsce, maślane boki w dół, w dużej gorącej patelni nonstick. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Rozłóż pozostałe masło na niewęgnięte boki; włączyć i gotować 6 Więcej minut lub aż złoty. Powtórz, jeśli to konieczne, dla pozostałych kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1
Kanapki z masłem umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Umieść drugą blachę do pieczenia na kanapkach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec w 400 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn