Linzertorte

Linzertorte
Linzertorte jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 21g tłuszczu i w sumie 397 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, mielone goździki, mielone orzechy laskowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Linzertorte, Linzertorte, oraz Linzertorte dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Dodaj jajka i skórkę z cytryny; mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę. Podziel na czwarte. Przykryj i wstaw do lodówki na 3-4 godziny lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wyjmij dwie porcje ciasta z lodówki; wciśnij każdą do nie natłuszczonego 9 cali. karbowana tarta z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Rozłóż po 2/3 szklanki dżemu na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
6
Pomiędzy dwoma arkuszami lekko posypanego mąką woskowanego papieru zwiń jedną porcję pozostałego ciasta na 10 cali. x 6 cali. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Wytnij sześć 1-in.- szerokie paski; ułóż w Kratę nad dżemem. Powtórz z pozostałym ciastem (w razie potrzeby włóż ciasto do lodówki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
DżemDżem
8
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy szampan i skórka się zrumienią. Ochłodzić całkowicie. W razie potrzeby posyp cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn