Linguine ze świeżym tuńczykiem, pomidorami i cytryną

Linguine ze świeżym tuńczykiem, pomidorami i cytryną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 774 kalorii, 43g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 5,52 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina, pomidory koktajlowe, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Linguine ze świeżymi pomidorami, Linguine z krewetkami, świeżymi pomidorami i szpinakiem, oraz Ziołowo-kozi ser Linguine ze świeżymi pomidorami.
Instrukcje
Na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanym ogniu, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Przełożyć do średniej miski.
Dodaj tuńczyka, Wino i skórkę z cytryny, 1/2 szklanki pomidorów koktajlowych i 2 łyżki oliwy z oliwek i liści kopru włoskiego. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej, głębokiej patelni.
Dodać pokruszoną paprykę czerwoną i pozostałe pomidorki koktajlowe i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos będzie aromatyczny, o 10 protokół.
Tymczasem linguine gotować we wrzącej osolonej wodzie, aż al dente. Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu, a następnie odsączyć linguine.
Dodać mieszaninę tuńczyka i pozostałe 2 łyżki kopru włoskiego liści na patelni i gotować na małym ogniu, mieszając tylko do tuńczyka zaczyna wybielić, o 1 1/2 protokół.
Dodaj linguine i zarezerwowane makaron gotowania wody i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.