Linguine ze szparagami, boczkiem i rukolą

Need a dairy free main course? Linguine ze szparagami, boczkiem i rukolą może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką szparagi, czosnek, boczek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Linguine Ze Szparagami, Groszkiem I Rukolą W Sosie Cytrynowym, Linguine ze szparagami, parmezanem i boczkiem, oraz Linguine z pesto z rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron, i gotować aż al dente, o 8 do 10 protokół.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące.
Wyjąć na papierowe ręczniki.
Wlać oliwę z oliwek na patelnię i wymieszać z czosnkiem i szparagami. Gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty.
Dodaj makaron na patelni. Wyłącz płomień. Wymieszać z rukolą, sokiem z cytryny i bekonem.