Linguine z sosem z owoców morza może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pierścienie, kałamarnicę, chrupki ... szorowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Linguine z sosem z owoców morza, Seafood Linguine, oraz Seafood Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włoskie pomidory śliwkowe przecier w robocie kuchennym lub blenderze. Przecedzić je przez drobne sito ustawione na dużej misce; wyrzucić nasiona pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
3
Dodać zmiażdżony czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodaj puree pomidory, sok z małży, tymianek, bazylia i cukier. Doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zostanie zmniejszona o jedną trzecią, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodać kalmary i gotować na małym ogniu, aż bardzo miękkie, o 45 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
6
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować linguine aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dobrze odcedzić makaron i włożyć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodaj małże i cockles do sosu pomidorowego, przykryć i gotować sos na umiarkowanie wysokim ogniu, aż większość muszli otworzyły, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Cockles
Pudełko Suszonego Spaghetti
1 łyżka Suszonej Marsali
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Dodaj krewetki i gotować, aż będą różowe i firmy, o 2 minuty dłużej. Nieotwarte małże i koguty należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cockles
Pudełko Suszonego Spaghetti
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
10
Na ugotowany makaron wlać sos pomidorowo-owocowy i wrzucić na dużym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Makaron i sos przełożyć do dużej rozgrzanej miski, posypać pokruszoną czerwoną papryką i podawać.
Zrób to: sos pomidorowo-owocowy można przygotować w Kroku 2 i schłodzić przez noc. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przed przystąpieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Rekomendacja wina: lekka, jasna Biel o ostrej kwasowości wskaże skorupiaki i nutę czerwonej papryki w tym daniu. Wypróbuj Gavi, takie jak Coppo La Rocca z 1999 roku lub wspaniała Biała Etykieta La Scolca z 1999 roku.