Linguine z sosem z czerwonych Małży
Linguine z sosem z czerwonych małży jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 587 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, oliwę z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Linguine z sosem z czerwonych Małży, Linguine i sos z małży, oraz Linguine z sosem z małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować linguine, często mieszając, aż al dente, o 8 protokół.
Dokładnie osuszyć w durszlaku.
Rozgrzać olej w głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę i pokruszoną czerwoną paprykę i gotuj, często mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać z czerwonym winem i gotować, aż syropy, o 4 protokół. Wymieszać w sosie pomidorowym i małże z ich sokiem i ciepła, aż do duszenia, o 10 protokół.
Dodaj ugotowany makaron i pietruszkę do sosu małży na patelni. Wrzucić do płaszcza makaron dokładnie.