Linguine z brokułami, pancettą i orzeszkami pinii
Linguine z brokułami Rabe, pancettą i orzeszkami pinii może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,72 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz płatki czerwonej papryki, sól, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Pappardelle z pancettą, brokułami i orzeszkami pinii, Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, oraz Brokuły Rabe Z Orzeszkami Pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast orzeszki piniowe w piekarniku, aż będą złote, o 8 protokół.
Na dużej patelni, gotować pancetta z olejem na umiarkowanym ogniu, aż zacznie chrupać.
Dodać czosnek i płatki czerwonej papryki i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować brokuły rabe aż prawie gotowe, o 3 protokół.
Dodać brokuły rabe do patelni wraz z solą i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Odcedzić i wrzucić z brokuły rabe i orzeszki piniowe.
Rekomendacja wina: chrupiące białe wino jest najlepszym pomysłem na to danie, ponieważ przecina sól mięsa i bogactwo orzechów. Wybierz wino na bazie chenin-blanc z Doliny Loary we Francji, takie jak Savennires lub Anjou. Upewnij się, że jest suchy (nie demi-sec).