Linguine Piccole z grillowanym Miecznikiem i sosem Pietruszkowo-anchois

Linguine Piccole z grillowanym Miecznikiem i sosem Pietruszkowo-anchois
Linguine Piccole z grillowanym Miecznikiem i sosem Pietruszkowo-anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 709 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sok z cytryny, parmezan, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce i czerwona papryka z sosem anchois-pietruszka, Linguine con alici (Linguini z sosem anchois), oraz Duszony mostek z sosem Pietruszkowo-anchois.

Instrukcje

1
W blenderze połącz szalotkę, anchois, ocet, sok z cytryny, parmezan, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Zmiksować do postaci pasty. Podczas pracy maszyny dodaj 1/2 szklanki oleju w cienkim strumieniu, a następnie dodaj gorącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podgrzać brojlery lub patelnię grillową lub zapalić grill. Miecznik zalać 1 łyżeczką oleju i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować rybę przez 4 minuty. Włączyć i gotować, aż złoty kolor i po prostu zrobić, 4 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Pozostaw rybę na kilka minut, a następnie pokrój ją na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine piccole aż tylko zrobić, o 9 protokół. Rezerwy około 1/2 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Odcedzić makaron i wymieszać z sosem, miecznik, 1/4 szklanki wody z makaronu i natką pietruszki. Jeśli sos wydaje się zbyt gęsty, dodaj więcej zarezerwowanej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
MiecznikMiecznik
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1
Odcedzić jedną puszkę 6 uncji tuńczyka zapakowaną w olej. Płatki tuńczyka i wrzucić go z odsączonego makaronu w miejsce miecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Rekomendacja wina: wytrawne wino ros byłoby ładnie komponować się z sosem anchois. Poszukaj butelki z Prowansji we Francji lub, jeśli czujesz się żądny przygód, Nawarry w Hiszpanii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn