Lime Icebox Pie Filling
Lime Icebox pie Filling to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, jajka, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Ciasto Z Lodem Limonkowym, oraz Ciasto Z Lodem Limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 3/4 szklanki mleka i 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej w 3-ćwiartkowym ciężkim rondlu, ubijając, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Ubić w słodzonym mleku skondensowanym i jajkach do wymieszania; ubić w soku z limonki i, w razie potrzeby, barwnikiem spożywczym. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. (
Mieszanina zacznie zagęszczać się po pierwszym dodaniu soku z limonki, a następnie ponownie się rozrzedzi podczas pierwszych kilku minut gotowania. Szybko zgęstnieje, gdy dojdzie do wrzenia.)
Gotować 1 minutę, stale ubijając lub aż mieszanina zgęstnieje.
Wyjąć mieszaninę z ognia i ubić w maśle i skórce limonki, aż będzie gładka.
Wlać nadzienie do dużej miski i umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodem. Mieszać regularnie do ostygnięcia (około 10 minut).