Lima Bean Okra Soup to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 7. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, paprykę cayenne, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa fasolowa z szynką i Limą, Zupa Fasolowa Lima, oraz Zupa fasolowa z szynką i Limą podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmażyć zieloną paprykę, cebulę i goździki na maśle, aż warzywa będą miękkie. Goździki wyrzucić.
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać z pozostałymi składnikami. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości fasoli.