Lima Bean Bake
Potrzebujesz bezglutenowy i bezmleczny hor d ' oeuvre? Piec z fasoli Lima może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 3G tłuszczu i w sumie 150 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mieloną wołowinę, sos pomidorowy, przyprawę do drobiu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 39%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Obfity Piec Z Fasoli Lima, Jak gotować: Sigarillas (skrzydlata fasola), patani (fasola lima) i dynia w mleku kokosowym, oraz Lima Bean Hummus.
Instrukcje
Gotuj fasolę lima zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedź, rezerwując 1/2 szklanki płynu; odłóż fasolę i płyn na bok. Na patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj sos pomidorowy, brązowy cukier, sól, przyprawę do drobiu i zarezerwowany płyn fasolowy.
Umieść fasolę w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z mieszanką pomidorów.
Piec bez przykrycia w 350° przez 30-35 minut lub do musującego. Wymieszaj przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.