Liguryjski gulasz z owoców morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 330 kalorii, 33g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz dziecko groszek, sól, bulion z małży w butelce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza.
Instrukcje
1
W średnim garnku do zupy podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Tymczasem w robocie kuchennym pulse bazylii, orzeszków piniowych, parmezanu i pozostałe 1/4 szklanki oleju. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
6
Dodać małże do garnka do zupy i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż się otworzą, o 8 protokół; przenieść małże do miski, jak otworzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodaj krewetki i ryby do bulionu, sezon z solą i gotować, aż ryba jest nieprzezroczysta i firma, o 5 protokół. Włożyć małże do garnka, dodać groszek i gotować aż do rozgrzania. Dusić w głębokich miseczkach, skropić pesto i podawać z chrupiącym chlebem.