Liguryjski gulasz rybny może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji zupy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, sól koszerna, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), Liguryjski Gulasz Z Owoców Morza, oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem).
Instrukcje
1
Do gulaszu: w 6-kwartowym, ciężkim dnie garnku lub holenderskim piekarniku podgrzać 1/3 szklanki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Gulasz
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj marchewkę, cebulę i czosnek. Doprawić solą i gotować, często mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, około 5 do 8 minut. Podkręć temperaturę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
3
Dodaj wino i zeskrobać brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować, aż większość płynu odparuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać pomidory, wodę i płatki czerwonej papryki. Zmniejszyć ogień i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 18 do 20 protokół. Przyprawiamy rybę solą i dodajemy do gulaszu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 5 do 8 protokół. W razie potrzeby przyprawiamy gulasz solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Gulasz
5
Dla Crostini: umieść stojak piekarnika w środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.