Liguryjski gulasz rybny może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji zupy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, sól koszerna, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), Liguryjski Gulasz Z Owoców Morza, oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem).
Instrukcje
1
Do gulaszu: w 6-kwartowym, ciężkim dnie garnku lub holenderskim piekarniku podgrzać 1/3 szklanki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj marchewkę, cebulę i czosnek. Doprawić solą i gotować, często mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, około 5 do 8 minut. Podkręć temperaturę do góry.
Dodaj wino i zeskrobać brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować, aż większość płynu odparuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać pomidory, wodę i płatki czerwonej papryki. Zmniejszyć ogień i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 18 do 20 protokół. Przyprawiamy rybę solą i dodajemy do gulaszu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 5 do 8 protokół. W razie potrzeby przyprawiamy gulasz solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm