Liście Winogron Z Komosą Ryżową, Krewetkami I Burakami

Liście Winogron Z Komosą Ryżową, Krewetkami I Burakami
Liście winogron z Quinoa, krewetki i buraki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 53 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kapary wypełnione solą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Indyk & Quinoa Faszerowane Liście Winogron, Liście Winogron, oraz Liście Winogron.

Instrukcje

1
Odetnij łodygi liści winogron i wszelkie twarde żebra środkowe, utrzymując liście w stanie nienaruszonym. Wybierz 24 największe liście. W razie potrzeby dopasuj 2 mniejsze liście, aby utworzyć 1 duży.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
W małym rondlu, przykryć quinoa z wodą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj szczyptę soli, przykryj i gotuj na małym ogniu przez 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Zdjąć z ognia i odstawić pod przykryciem na: 5 minut. Puch quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
5
W małym rondlu wrzącej wody, gotować krewetki aż gotowane przez, o 1 minutę. Łyżką szczelinową przełożyć je na talerz do ostygnięcia, a następnie przeciąć krewetki na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać buraki do wody i dusić do miękkości, około 20 minut; dodać więcej wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać buraki pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
7
Buraki odcedzić i ostudzić, następnie obrać i pokroić w 1/4 cala kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
8
Włóż kapary do miski, przykryj wodą i namocz przez 3 minuty, następnie odcedz i spłucz. Grubo posiekać kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Na małej patelni, toast nasiona kminku na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Przenieść nasiona na powierzchnię roboczą do ostygnięcia, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
11
Wrzucić nasiona kminku do miski i wymieszać z kaparami, pietruszką, sokiem z cytryny, olejem, czosnkiem i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
W dużej misce, połączyć quinoa, krewetki i buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Dodać dressing, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
14
Rozłóż 6 liści winogron na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
15
Umieść zaokrągloną łyżkę wypełnienia quinoa w pobliżu końca łodygi każdego liścia. Złóż dno liści do góry i nad nadzieniem, a następnie zwiń je, mocno naciskając i składając po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
16
Przenieść rolki do dużego talerza, szew stronie w dół. Powtórz z pozostałymi liśćmi winogron i nadzieniem. Przechowywać w lodówce rolki, ale niech powrócić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
17
Dodać do przodu: nadziewane liście winogron można przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia70
Magazyn