Letnie wstążki squasha z cytryną i parmezanem
Letnie wstążki squasha z cytryną i parmezanem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz parmezan, sok z cytryny, dyni i cukinii, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia Sałatka Z Squasha Z Cytryną, Kaparami I Parmezanem, Żółte wstążki squasha z czerwoną cebulą i parmezanem, oraz Ogolony surowy Letni Squash z sosem Parmezanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię i cukinię pokroić w długie, cienkie paski za pomocą obieraczki do warzyw (wyrzucić obrane rdzenie).
Dodać olej, sok z cytryny, parmezan, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i delikatnie wymieszać.